Αρχική Σελίδα

Suzhou Bellaid lighting co.,ltd

είστε υπεράνθρωπος και η επιχείρηση, μας δίνει πάντα τη μεγάλη υποστήριξη στη χρονική ανοχή, την ποιότητα, την υπηρεσία και τη λύση.

—— Rogndalen του Ιαν. από τη Νορβηγία

Εκτιμάμε την επιχείρησή σας που δίνει πάντα μας τη σταθερή υποστήριξη και accepte διαφορετικό μας που προσαρμόζονται

—— Φορέστε Lody από τις ΗΠΑ

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας από το 2008, έχουμε πάντα τη μεγάλη συνεργασία και την ολόκληρη ικανοποίηση στην πραγματικά καλά υπηρεσία και το προϊόν σας.

—— Sarah από Cadana

Είμαι Online Chat Now

Suzhou Bellaid lighting co.,ltd

1 2 3
Suzhou Bellaid lighting co.,ltd Suzhou Bellaid lighting co.,ltd Suzhou Bellaid lighting co.,ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-7000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Καθιερωμένος το 2007, ο φωτισμός Bellaid ειδικεύεται τα τμήματα και την τεχνολογία φωτισμού στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις των σχετικών προϊόντων των οδηγήσεων, ο φωτισμός των οδηγήσεών μας μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε εφαρμογή φωτισμού και τα προϊόντα φωτισμού όλων των οδηγήσεών μας γίνονται χρησιμοποιώντας των λεπτών ποιοτικών οδηγήσεων. 

Ο στόχος μας είναι «όχι μόνο ειδικότητα, αλλά και περισσότερη προσοχή για κάθε λεπτομέρεια, ατελείωτη υπηρεσία» προσπαθούμε για το τέλειο everystep και δίνουμε στους αξιόπιστους πελάτες μας την ολόκληρη ικανοποίησή μας. 
Σχεδιάζουμε επίσης & προσαρμόζουμε τα προϊόντα μετά από αίτημα πελατών μας. Επιθυμούμε να δούμε ως ηγέτη στη βιομηχανία και είμαστε πάντα έτοιμοι να πάμε εκείνο το «πρόσθετο μίλι» για τους πελάτες μας, έτσι όταν απαιτείτε ένα προϊόν για να ταιριάξετε την εφαρμογή ή την έξοδό σας μπορείτε να εμπιστευθείτε των οδηγήσεων BELLAID για να παρέχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΉ ΤΙΜΉ. 
Ανυπομονούμε ειλικρινά να δημιουργήσουμε τη λαμπρή επιχειρησιακή σχέση μας με τους διακεκριμένους εσωτερικούς και υπερπόντιους πελάτες μας.
Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Bellaid lighting co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. wang

Φαξ: 86-512-66209627

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)